unsilent night 3 // show // LIVE coverage

So here goes a ridiculous experiment in media marketing: I'm going to live blog all of Third String Productions' Unsilent Night 3. The set times are below, and as the day goes on, photos from each band will be added below. Keep checking back throughout the day, come out to the show, tell your friends, and get stoked on some solid music. Apologies in advance for the vast number of images, I'll be reducing a little bit over the next couple of days to speed up the blog a bit.

SHOW SET TIMES 12:00 – 12:25 // Head Over Hills (25 minutes) 12:30 – 12:55 // Everyone Dies In Utah (25 minutes) 1:00 – 1:25 // Amely (25 minutes) 1:30 – 1:55 // School Boy Humor (25 minutes) 2:00 – 2:25 // Disco Curtis (25 minutes) 2:30 – 3:00 // The Summer Set (30 minutes) 3:05 – 3:35 // The Ready Set (30 minutes) 3:40 – 4:10 // Stephen Jerzak (30 minutes) 4:20 – 4:50 // Of Mice & Men (30 minutes) 5:00 – 5:30 // In Fear And Faith (30 minutes) 5:40 – 6:10 // I Set My Friends On Fire (30 minutes) 6:20 – 6:50 // The Secret Handshake (30 minutes) 7:00 – 7:30 // Oh Sleeper (30 minutes) 7:40 – 8:15 // Breathe Carolina (35 minutes) 8:40 – 9:20 // The Red Jumpsuit Apparatus (40 minutes) 9:35 – 10:15 // Senses Fail (40 minutes) 10:30 – 11:30 // A Day To Remember (60 minutes)